build a site

Projektek

Már elindított, befejezett projektek, lehetőségek, ötletek, kész üzleti tervek és egy kicsit a tapasztalataimat is mutatják.

Recept Studio ahol a recept számít nem a reklám

Recept Studio

#weboldal #cooking #főzés #receptek #privacy #minőségitartalom

Receptes oldal sok van. Ez mégis más. Tudatosan hagyom el az olyan szolgáltatásokat mint a Google Adwords, Analitcs, Tagmanager és azokat a kiegészítéseket melyek a látogatók adait gyüjtik, elemzik. Minimális reklám is, első a tartalom. Üzletileg nem célszerű talán, de hiszem hogy a jó tartalom és látogatók támogatása elég lesz.

Mobirise

Hello Face társkereső

#eladó #befektető #válalkozás #dating

Online társkereső szolgáltatás mely már kettő éve üzemel. A taglétszám folyamatosan növekszik és bevételt is termel, de az intenzívebb növekedéshez, főként a marketing finanszírozáshoz keresek befektetőt, vevőt. 

Mobirise

Hírlevél, e-DM, GDPR

#tudás #gyakorlat #ajánlat #epub #letöltés

Hatékonyabb mint akár az adwords, nem véletlenül csinálják sokan. Hogyan lehet szabályosan hírlevelezni, milyen szoftverrel oldjuk meg ezt a problémát? Hogyan, mivel, mit? Ha kell megcsinálom, működtetem Önnek is.

Mobirise

Készletkezelés

#válalkozás #php #html #eladás #készlet

Kisvállakozások számára online, de saját szerveren működő beszerzés, készlet, eladás kezelő megoldás. Nem könyvelési, adózási célra, csak saját részre a tisztánlátáshoz :-)

Mobirise

Mentsük meg a fecskéket

#projekt #mockup #közösség #befektető #startup

Egy televíziós hír, és egy esti ötletelés eredményeként született egy olyan projekt, ami eredendően a fecskék “megmentésére” alapult, de azt gondolom, hogy sokkal több lehetőség van benne mint az elsőre látszik.

Mobirise

Transporter Projekt

#startup #logisztika #mobilapp #befektető #partner

Szállítási szolgáltatások számára online piactér. Előkészítés alatt álló projekt. Jelenleg már csak marketing területre keresünk üzlettársat (nem csak befektetőt). Üzleti terv van, mely titoktartási nyilatkozat után megtekinthető.

Mobirise

My Radios

#mobilapp #IOS

IOS Mobil alkalmazás Swift Radio open source kód alapjain egy személyes válogatás az online rádiókból, és mellette kicsit hirdeti a saját alkalmazásaimat. Ezen kívül más reklámot nem tartalmaz. Természetesen használatához wifi vagy mobilnet adatforgalom szükséges. A listát saját inspiráció alapján vagy kérésre bővítgetem.

Mobirise

CityGuide

#mobilapp #kisokos #hirdetés #franchise #html #IOS #Android

Okostelefonokra, tabletekre készült helyi információs adatbázisból dolgozó alkalmazás és a mögötte lévő fejlesztő és értékesítő hálózat ... ötlettől a megvalósításig ... Mostanra már más üzemelteti, eladásra került, de az ötlet, elkészítés és a beindítás saját volt

Mobirise

Webshopok, weboldalak

#tudás #gyakorlat #ajánlat #html #joomla #virtuemart #php

Több weboldal és webáruházat készítettem és üzemeltetek. Értékesítőként az eladás mindenesetben kiemelt szerepet kapott, kap.
alkonylampa.hu, kameradepo.hu, riasztodepo.hu, foldanaliget.hu, sikerkod.hu, cityguide.hu, fisotech.com, gavallerdivat.hu, kameragyar.hu, face2face.social ... csak a közelmúltból.

Mobirise

Házhozszállítás tervezés, létrehozás

#értékesítés #gyakorlat #B2B #piac #trend #innováció

Gázfutár szolgáltatás megtervezése, létrehozása. Járműpark, finanszirozás, telefonos rendelési rendszer, elszámolás, marketing. Cél a termékskála és szolgáltatás bővítés a piacrészesedés növelése. 

Mobirise

Fedélzeti számlázás, fizetés

#innováció #első

Az elsők között találtam ki és voltam részese egy fedélzeti számlázást és fizetést a szállító járműveken biztosító megoldás látrehozásának 1990 elején.

Mobirise

Kereskedelmi hálózat kiépítés, üzemeltetés

#értékesítés #vezető #gyakorlat #sales #B2B

Értékesítés országos felépítése, irányítása (5500 üzlet, 34 képviselő)
Éves értékesítési terv elkészítése a vállalati stratégia alapján. A terv területenként lebontása.
Értékesítési forma váltás, szervezetfejlesztés
Új csatornák kialakítása, Új, piaci változásokat követő illetve versenyelőnyöket biztosító konstrukciók kidolgozása és alkalmazásba vétele.
Nagy hálózatokkal való kapcsolatok kiépítése
Akciók megszervezése, költségkalkuláció elkészítése, hatékonysági elemzések. Piaci, forgalmi adatatok figyelése, elemzése, szükséges beavatkozás végrehajtatása.

Szabó István

Elérhetőség

Email: istvan.szabo@hotmail.com
Telefon: +36 70 623 11 17

Linkek

Weboldalkészítés, üzemeltetés
Képzés, konzultáció, mentoring
Projektek