website creation software

Képzés, konzultáció mentoring

Hatékony és könnyed megoldásért


Szerezzen meg néhány órára – vagy akár napokra – egy 20 éves tapasztalattal, illetve több száz cég fejlesztési rutinjával rendelkező fejlesztő tanácsadót, mesteredzőt és partnereit!
Válasszon az alábbi lehetőségek közül.

Mobirise

Konzultáció

Elakadt? Kérdése van? Weboldal, webáruház, hírlevél, SEO, értékesítés, szabályok stb. Személyesen vagy telefonon illetve online. (minimum egy óra fizetendő) + kiszállás ha személyesen, a helyszínen kéri.

6.350 Ft/óra

Mobirise

Webshop asszisztens

Hogyan kell egy webáruházat működtetni a mindennapokban. 16 x 2 órás online képzés. Kiszállással illetve csoportra kérjen egyedi ajánlatot.

63.500 Ft

Versenytárs, kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

Versenytárs jobban teljesít a keresőben? Miért? Mennyivel? Milyen kulcsszavakkal mennyi találata van? Tanuljon ebből és fordítsa a saját hasznára akár a saját webshopjában!

kérjen ajánlatot!

Mobirise

Hírlevelezés hatékonyan

3 x 2 óra időtartamú, online képzés. Részvevők a kapcsolódó, 4.990 Ft értékű ebookot is megkapják ajándékba. Kiszállással illetve csoportra kérjen egyedi ajánlatot.

3 x 8.500 Ft

Mobirise

Technikai SEO - checklist

Összefoglaló ingyenesen kérhető. A javítandó tételekről kérésre elkészített, részletes listáért kell csak fizetni.

6.350 Ft/tétel

Mobirise

Webshop manager

Webshop asszisztens tanfolyamunkat elvégzők számára csak! 2 x 8 órás intenzív, elméleti képzés 8 -10 fős csoportban. Kiszállással illetve csoportra kérjen egyedi ajánlatot.

25.400 Ft

Szabó István vagyok, 20 éves értékesítési, vezetõi és értékesítési vezetõi pályafutásom során volt részem kis és nagy cég értékesítési vezetésében, építettem komplett üzletágakat a semmibõl és vezettem tradicionális nagy cég kereskedelmi szervezetét egyaránt, végigjártam a multik "ranglétráját". Tárgyaltam évek hosszú során keresztül magyar és nemzetközi láncokkal , de kiskereskedőkkel, KKV-akkal és magánszemélyekkel egyaránt. De ez nem elég manapság. Az online is értékesítési csatorna, ezért ezt közel 10 éve gyakorlom. Weboldalak, webáruházak készítése és üzemeltetése terén is részeletes, gyakorlati ismeretekkel rendelkezem.

Természetesen nem egyedül dolgozom. Munkatársaim is sok éves webshop üzemeltetési tapasztalattal rendelkeznek.

Az értékesítés - és az online is - olyan, mint a foci. Mindenki ért hozzá. A tanácsadók közül pedig kivétel nélkül mindenki. Akár focizott korábban, akár nem...

Én és partnereim sok-sok évet töltöttünk el a "pályán"... Persze ez még nem garancia arra, hogy mindenki másnak is tudjunk segíteni. Arra viszont biztosíték, hogy csak kipróbált és működõképes eszközökkel dolgozzak, olyanról beszéljek vagy mutassak meg ami már biztosan kipróbált.  

Szabó István

Elérhetőség

Email: istvan.szabo@hotmail.com
Telefon: +36 70 623 11 17

Linkek

Weboldalkészítés, üzemeltetés
Képzés, konzultáció, mentoring
Projektek