make a website
Mobirise

Értékesítés

Többet és könnyebben? Lehetséges. Feltárjuk a hiányosságokat és  felszámoljuk azokat. Építünk az erősségekre. Technikák, technologiák, módszerek, pszichológiai alapok.

Ügyfél elégedettség növelése

Siker alapja, hogy milyen a meglévő és leendő ügyfelekkel a kialakított kapcsolat, Ügyfélkapcsolatokban hogyan képviseled Te és munkatársaid a vállalkozást.

Értékesítők és vezetők mentorálása

Konkrét, kézzelfogaható segítséget adok. Nincs mellébeszélés. Hogyanok mikéntek, probléma-helyzet megoldások

Értékesítési stratégia, taktika fejlesztése

Segítségemmel elérheted vállalkozásod kitűzött céljait, legyen szó ügyfelszámának növeléséről, új piacokra való nyitásról, termékfejlesztésről.


Ha magad vagy az értékesítő akkor segítelek hogyan lehetsz hatékonyabb, gyorsabban eredményes

Mobirise

Lehet, hogy céged még nem akkora, hogy teljes állású szakembert foglalkoztass, vagy esetleg annyi teendő sincsen. Ettől még nem kell lemondanod a profi szakemberről, szaktudásról! 

A vállalkozásodban a legjobb vagy, de mindenben nem lehetsz.

Az értékesítés is egy szakma amit a maga "fogásaival" amit meglehet tanulni. Ezek nélkül és lehet eladni, de fontos a hatékonyság, hiszen másra is kell, hogy időd maradjon.

Kell a frissentartás, az objektiv tükör, az edzés. Enélkül a legprofibb sem képés a maximumát nyújtani.

Semmilyen tudás, képesség nem tart örökké. Leszek a tükröd, a mentorod. Aki szembesít hibáiddal és megmutatja a további lehetőségeket. Javítunk az eredményeken.


Külön embered, embereid vannak akik az értékeítést végzik.

Mobirise

Sajnos veled kezdjük, de az embereket is fejlesztjük. 

Értsd a lényeget, hogy szakamailag kompetens, hiteles lehess

Nem leszel profi értékeítő, de naprakész rálátásod lesz a szükséges információkra, csak olyan mértékben ami szükséges és elégséges. A feladat kiadása, az elvárások megfogalmazása, tervezés, ellenőrzés sokkal egyszerűbb lesz így.

Fontos a szereped.

A megszerzett, átadott információk segítségével képes leszel felügyelni a folyamatot és érvényesíteni érdekeidet ráadásul szakmailag megalapozottan.

Tapasztalat

Értékesítőként kezdtem és a fejlődés minden fokán dolgoztam. Kisvállalkozásban és multinacionális cégnél egyaránt. Rengeteg képzésen vettem részt és teszem azóta is.
Elmélet és gyakorlat egy kézben, nálam.
Részletek a "Rólam" - ban.

Hozzáadott érték

Mobirise

Hiszem, hogy az értékeítés egy érdekes, izgalmas játék amiben eladó és vevő egyaránt nyer. Nem az számít mit adunk el. Az számít, hogy hiszünk-e benne. 

Sok vállalkozás nem engedheti meg magának, hogy professzionális értékesítőt alkalmazzon ami érthető főként a kezdeti stádiumban.

Legjobb esetben is önfejlesztéssel, saját forrásokból próbálják megoldani az értékesítést, de ez egy idő után már kevés.


Felkészülés , tájékozódás után megtervezem azt az utat ami alapján javítjuk a meglévő állapotot illetve létrehozzuk a szükséges körülményeket..

Lépésről lépésre átadom az ismereteket, információkat, megtanítom hogyan használd.

Nem coaching! Az általam javasolt megoldás, megoldás változatok bemutatása megtörténik. Nem tőled várom, hogy felismerd hogyan és mit kell tenned.

A Te döntésed, hogy ebből mit fogadsz el, mit valósítassz meg és mikor. Tekintve, hogy a környezet folyamatosan változik ezért az adott javaslat részeben vagy egészében csak a pillanatnyi körülmények mellett optimálisak.

Garancia a tapasztalat amivel rendelkezem. Nem az elsőt látom és Én már sok sikeren és kudarcon is túl vagyok ezért ezeket neked nem kell évek alatt megszerezned.

A konzultáció történhet videókonferencia formájában vagy személyesen, de ez esetben az oda vissza utazás költsége felszámolásra kerül viszont ez a leghatékonyabb.

Ajánlatom egy konzultáció, melynek keretében útbaigazítalak, hogy záros időn belül javuljon az értékesítés.

Számodra a legnagyobb előny, hogy találgatások, tévutak helyett azonnal, tapasztalatokkal igazolt megoldásokat tudsz használni. Lényegében kapsz egy profi értékesítési vezetőt és tanácsadót megfizethető áron.

Ráadásul az eredmény valóban hozzátesz a vállalkozásodhoz. Képes bevételt termelni, pozitiv megitélést kialakítani.

Végül gondolj bele, hogy a több órányi "guglizás" ideje alatt mennyi olyan dolgot csinálhatnál amihez valóban értessz vagy valóban élvezel!

A legfrissebb Google tesztek szerint a Mobirise-zal készített webhelyek 100%-ban mobilbarátok. Márpedig a Google (hivatalosan is) imádja az ilyen webhelyeket!

A Mobirise témák alapja a Bootstrap 3 és Bootstrap 4, melyek a legnagyobb teljesítményű mobilbarát keretrendszerek. Mostantól, még ha nem is vagy hozzáértő, tagja lehetsz a leggyorsabban növekvő bootstrap közösségnek.

Válassz az előre elkészített blokkok - teljes képernyős intró, bootstrap diavetítő, tartalom slider, reszponzív képgaléria lighbox-szal, parallax görgetés, videó hátterek, menük, ragadós fejlécek stb. - széles palettájáról.

KAPCSOLAT

Hivj fel a 06 70 623 11 17 es telefonszámon vagy üzenj itt.

Címem

Fűrész utca 72.
1149 Budapest

Elérhetőségek

Email: istvan.szabo@hotmail.com
Telefon: +36 70 623 11 17 
Viber/Whatsup